Gastouderopvang / scholing

Scholing voor gastouders

Opleiding gastouders
Wil je gastouder worden, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Via Rivor bestaat de mogelijkheid om een opleiding te volgen om alsnog de juiste papieren te halen om als gastouder aan de slag te gaan. De opleiding volg je grotendeels vanuit huis, wel doe je mee aan de landelijke examens. Instappen kan op ieder moment, de duur van de opleiding is maximaal acht maanden en is afhankelijk van je beschikbare tijd en inzet. Voor meer actuele informatie verwijzen we je graag door naar de website van Rivor.


Kinder-EHBO
Wij hebben zelf een drietal instructrices in huis; Marga Thomassen, Martina ten Dolle en Mariska Thien. Zij verzorgen de basis- en herhalingscursussen Kinder-EHBO, deze is gratis voor onze gastouders en medewerkers.

Ben je geen gastouder, maar wel geinteresseerd om ook deel te nemen? Dat kan! Voor 50 euro p.p. volg je de herhaling Kinder-EHBO bij ons en voor de basiscursus betaal je 85 euro. Kosten van het certificaat komen hier nog bij. Vaak krijg je (een deel van) het cursusgeld vergoed via je zorgverzekering.

De eerstvolgende basiscursus staat gepland op: zaterdag 29 september 2018 van 9.00 tot 16.00 uur. 

De eerstkomende herhalingscursusssen staan gepland op:
maandagavond 17 september 2018, dinsdagavond 25 september 2018, maandagavond 1 oktober 2018 (in Duiven), zaterdagochtend 6 oktober 2018, maandagavond 22 oktober 2018, donderdagavond 25 oktober 2018, maandavond 7 januari 2019 en dinsdagavond 15 januari 2019.


VVE voor gastouders / Kiki trainingen
Een gastouder die zich nog meer wil ontwikkelen op het gebied van pedagogische kwaliteiten en interactievaardigheden, kan zich bij ons aanmelden voor de Kiki training
 
                                   

Laatste Nieuws

Gastouders gezocht

De laatste tijd hebben wij een toename naar de vraag naar gastouders die bij de kinderen thuis opvang wil bieden.

Opleiding tot gastouder

Werk je graag met kinderen? Wil je graag in eigen huis of bij de ouders thuis kinderen opvangen in de leeftijd van 0-13 jaar maar heb je momenteel niet het juiste diploma? Check dan de mogelijkheid om, grotendeels vanuit huis, de juiste papieren te halen om gastouder te kunnen worden.

Meer »