Training Kiki

Training KIKI
Ben je al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om je opvang te professionaliseren? Wil je meer uitdaging in je werk en een mooi aanbod voor ouders en kinderen? Gun jezelf dan deze ontdekkingsreis!

We bieden in het voorjaar van 2018 weer de training KIKI – Kansen in kinderen aan. Tijdens deze trainingen ontwikkel je je tot een KIKI-gecertificeerde gastouder .

Je leert met KIKI kijken naar je eigen rol in de interactie met de kinderen. Hoe meer je over jezelf weet en begrijpt, hoe beter je dat ook kunt herkennen bij kinderen. Je leert onderscheid maken in de behoeftes van de verschillende kinderen; wat werkt bij het ene kind, spreekt een ander weer totaal niet aan. Daardoor weet je ook wat ieder kind van jóu nodig heeft. Daarbij leer je alles over effectief communiceren en het toepassen van verschillende interactievaardigheden.

Het gaat ons bij de trainingen niet alleen om de kinderen. Het gaat ook om de ontwikkeling van jou als professioneel opvoeder. We houden je daarom regelmatig een spiegel voor. Die reflectiemomenten zijn bedoeld om zelf even pas op de plaats te maken en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf, wat zien kinderen, wat zien ouders? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld, wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig?

Trainingsdata
De training bestaat uit 10 bijeenkomsten en wordt gegeven in Aalten. De training vindt plaats op woensdagavond van 19h00 tot 22h00 (met uitzondering van de eerste training) op de volgende data:

(zaterdag) 17 maart, 28 maart, 11 april, 25 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni, 20 juni en 4 juli.

Speciaal tarief à €325,-
Als je de training bij Bambi volgt, betaal je slechts € 325,00 i.p.v. € 395,00 (incl. certificaat, theorieboek, kindvolgsysteem, deurbordje en koffie en thee). Omdat het hier scholing betreft en KIKI Training & Coaching is ingeschreven in het CRKBO, hoeft er geen btw te worden betaald en is het bedrag geheel aftrekbaar.

Interesse?
Heb je interesse, neem dan contact met ons op: info@kinderopvangbambi.nl / 0543-473288

                                     

 

 

Laatste Nieuws

Kinder EHBO cursus voor (gast)ouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig Kinder EHBO certificaat als ze starten met de opvang. Wist je dat ouders ook kunnen aansluiten bij deze cursussen?

Even voorstellen... nieuwe consulente Anke

Graag stellen we aan jullie voor onze nieuwe collega Anke. Zij start per 1 oktober als gastouderconsulente in de regio Aalten, Dinxperlo, Winterswijk en Varsseveld. Lees meer...

Meer »