Voorlichtingsavond gastouder en ondernemer worden

3 okt 2019

Steeds vaker krijgen wij van gastouders te horen dat zij graag als “ondernemer” aan de slag willen. Maar daar komt een hoop bij kijken; KvK, belastingen, contracten, website, huisstijl en logo etc..

Daarom organiseren wij in samenwerking met Fagon een voorlichtingsavond.

Tijdens de bijeenkomst geeft Henk Gardien een goed beeld van de verschillende mogelijkheden om de inkomsten als gastouder bij de Belastingdienst op te geven. Veel gastouders geven hun inkomsten nog op als 'resultaat uit overige werk' en betalen daardoor (te)veel belasting. Bovendien vergeten gastouders vaak de kosten en uitgaven goed bij te houden en daardoor beperken zij zich in de aftrekposten. Tijdens de presentatie wordt een helder overzicht gegeven van de mogelijke (en niet mogelijke) aftrekposten.

Gastouders die voldoen aan de gestelde eisen van de Belastingdienst kunnen ondernemer worden. Ondernemerschap biedt veel fiscale voordelen dat varieert tussen de € 3.000 - € 5.000 per jaar. Aan de hand van voorbeelden laten wij duidelijk de verschillen zien. 

Verder gaan wij onderdelen als verzekeringen, ZEZ-uitkering en diverse andere relevante onderdelen bespreken. Wij hebben vervolgens nog diverse tips & adviezen om je als ondernemer goed te profileren. 

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

De avond vindt plaats op donderdag 14 november van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur.

Locatie; Plein zuid 14a, Aalten

Naderhand ontvang je via de mail een hand-out zodat je alle informatie nog eens rustig na kunt kijken.

 

Wil je graag aanwezig zijn bij deze voorlichting? Meld je dan aan via: info@kinderopvangbambi.nl