Tink Trainingen voor gastouders bij Bambi

30 sep 2019

TINK-training

Zoals in een eerdere nieuwsbrief al is aangekondigd starten wij binnenkort met het aanbieden van  TINK trainingen.

De manier waarop je contact (=interactie) hebt met baby’s en kinderen maar ook met volwassenen, zijn je interactievaardigheden. Interactie heb je op twee manieren; non-verbaal via de signalen die je afgeeft zonder daar taal bij te gebruiken, en verbaal via taal; WAT je zegt maar ook HOE je iets zegt. De professional-kind-interactie is een van de vijf vormen die je gebruikt om de vier pedagogische doelen uit de Wet Kinderopvang te kunnen behalen.
In de TINK training maak je kennis met de zes interactievaardigheden en leer je hoe je deze kunt toepassen in de praktijk.
Dit doen we door middel van praktijkvideo’s, kijkwijzers, opdrachten en intervisie waarbij ook gelegenheid is om casussen uit jouw eigen praktijk in te brengen.

De TINK training zal in vier bijeenkomsten worden aangeboden. Bij iedere bijeenkomst zullen er twee interactievaardigheden centraal staan. Je hebt zelf de keuze om de volledige training te volgen of om deel te nemen aan 1 of meerdere bijeenkomsten naar keuze.

Bijeenkomst 1;  Sensitieve responsiviteit--Respect voor autonomie
donderdag 17 oktober 19.30-22.00

Bijeenkomst 2; Structureren en Grenzen stellen--Praten en Uitleggen
dinsdag 5 november 19.30-22.00

Bijeenkomst 3; Ontwikkelingsstimulering--Begeleiden van Interacties en
Bijeenkomst 4; Interactief voorlezen—Evalueren
zaterdag 23 november 9.30-12.00/13.00-15.30 (inclusief lunch)

Kosten :€ 29,00 per bijeenkomst
4 bijeenkomsten (incl. lunch op zaterdag) € 99,00

 

Meerdere gastouders hebben zich al aangemeld maar er zijn nog plekjes vrij! Wil jij ook deelnemen aan deze leuke en leerzame training, meld je dan snel aan via info@kinderopvangbambi  (bellen mag natuurlijk ook: 0543 473288)