vacature bemiddelingsmedewerker

8 jul 2019

Enthousiaste collega gezocht!

Kinderopvang Bambi is een kinderopvangorganisatie met 13 kindercentrumlocaties in onder andere Aalten en Lichtenvoorde en een gastouderbureau met vestigingen in Duiven en Aalten. We werken samen met ruim 200 gastouders in de regio Achterhoek en Liemers. Met deze gastouders en ons team van 60 medewerkers voeren we met veel passie en enthousiasme ons werk uit. Wij bieden dagopvang, PeuterPlus, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. We kunnen daardoor ouders de kinderopvang bieden die perfect past bij hun situatie en wensen.
Voor ons gastouderbureau in Aalten zijn wij op zoek naar:

een bemiddelingsmedewerker voor minimaal 24 uur per week

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een regio binnen het werkgebied. Hierbinnen werf, selecteer, match en begeleid je vraag- en gastouders. Je bezoekt de opvanglocaties bij de totstandkoming en begeleiding van de opvang. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve afhandeling en vastlegging in het klantensysteem. Je bent het aanspreekpunt voor de ouders en gastouders bij zowel pedagogische als financiële vragen. Ook het periodiek organiseren van een thema-avond of Bambi vertegenwoordigen op een beurs behoren tot de mogelijke werkzaamheden. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en zorgt dat ouders (en hun kinderen) en gastouders zich thuis voelen bij Bambi!

Wij vragen:
- Minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau;
- Een commerciële instelling en plan- en organisatievermogen;
- Pedagogisch diploma is een pré. In ieder geval heb je affiniteit met kinderen.
- Werkervaring in de zakelijke dienstverlening is wenselijk, denk aan intercedent, accountmanagement, financiële dienstverlening, enz.
- De mogelijkheid om minimaal 24 uur per week te werken, verdeeld over meerdere dagen in de week, waartoe ook een vaste avond kan behoren;
- Inzetbaarheid op onze kantoren in Aalten en Duiven en in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wij bieden:
Een enorm afwisselende, uitdagende functie waar je veel op pad bent naar ouders en gastouders. Je werkt voor een gastouderbureau waarbij eigen inbreng en initiatief gewaardeerd wordt en waarin de lijnen erg kort zijn. We zijn een professioneel team waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid. Je komt in aanmerking voor scholing als je nog niet het juiste diploma hebt. Je wordt vanuit de centrale organisatie ondersteund door directie en stafafdelingen. Inschaling en salariëring conform CAO Kinderopvang, schaal 7.

Geïnteresseerd?
Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met de Bianca van den Berg (directrice gastouderbureau) of met Hanneke Tempels (bemiddelingsmedewerkster) via 0543-473288. Je sollicitatie, voorzien van Curriculum Vitae, kun je tot 12 augustus 2019 mailen naar sollicitatie@kinderopvangbambi.nl