Gastouder Siny in the Spotlight

14 mrt 2019

Bambi zet gastouder Siny in de spotlights.

Gastouders leveren geweldige opvang en om dit goede werk af en toe eens extra onder de aandacht te brengen hebben ouders de mogelijkheid hun gastouder in de spotlights te zetten.

Lichtenvoorde – Op woensdag 27 februari heeft gastouderbureau Bambi samen met gastkinderen en ouders hun gastouder Siny Huiskamp  "overvallen" om haar eens extra in het zonnetje te zetten.

Siny zat nietsvermoedend in de tuin van de zon te genieten toen het gezelschap onverwachts op de stoep stond. Nadat de reden van het bezoek was uitgelegd, volgde een toespraak met lovende woorden van kinderen en ouders. Een citaat van een ouder: “Wij zijn enorm blij met Siny en dat willen we haar graag op een speciale manier laten zien. Siny verdient deze verrassing om wie ze is en om de manier waarop ze elke dag weer met zoveel liefde, energie en geduld voor onze kinderen zorgt.” Ook haar creativiteit bleef niet onopgemerkt: “Siny werkt met thema’s en bij elk thema bedenkt ze de leukste knutsels. Dat ze daar helemaal in opgaat, blijkt wel als we haar zelfs ín haar vakantie bij de bouwmarkt tegenkomen om inkopen te doen voor nieuwe creatieve activiteiten voor de kinderen.” Elke dag schrijft Siny voor elk kind een eigen dagverslag. De ouders ervaren deze verhalen en anekdotes als heel erg waardevol, voor nu en ook voor later. Ook opa Bennie werd niet vergeten in de toespraak, want het is duidelijk dat de kinderen ook dol zijn op hem. “De kinderen zijn trouwens niet alleen gek op Siny, maar ook op elkaar én op ‘opa Bennie’. Elke donderdag is het een klein beetje extra feest; hagelslagdag en voordat iedereen naar huis gaat krijgen de kindjes allemaal een stukje ‘opa koek’ als Bennie thuiskomt.”

Namens Bambi kreeg Siny een mooie bos bloemen en een waardebon, voor Bennie was er ook een presentje. Vervolgens mocht Siny het cadeau uitpakken dat de kinderen voor haar mee hadden gebracht; een gezamenlijk gemaakt schilderij bestaande uit door de kinderen geknutselde puzzelstukjes. Nadat Siny al het moois had bekeken werden in allerijl de tuinstoelen naar buiten gehaald en hebben we gezamenlijk genoten van een kop koffie in de tuin. De kinderen vermaakten zich in de zandbak en het speelhuisje, ondertussen snoepend van een zakje chips.

Siny is sinds 2012 aangesloten bij Bambi en vangt naast haar gastkinderen ook haar eigen kleinkinderen op. In de komende maanden gaan een aantal kinderen afscheid nemen van Siny omdat ze naar de basisschool gaan. Daardoor komt er ruimte voor nieuwe kinderen. Mocht je nog op zoek zijn naar een lieve, geduldige en energieke gastouder dan maakt Siny graag eens vrijblijvend kennis met je. Je kunt hiervoor contact opnemen met gastouderbureau Bambi via telefoonnummer: 0543 – 473288.