Nieuws

Thema avond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij kinderen

2 mei 2019

In maart en april hebben de voorlichtingen plaatsgevonden over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij kinderen. De opkomst voor deze bijeenkomsten was groot.

Lees verder »

Column: een kopje koffie met...

2 mei 2019

In deze column vertellen we het verhaal van onze gastouders, wie zijn ze, waarom kozen ze voor dit vak en wat maakt hun opvang zo bijzonder. In deze column het kopje koffie met gastouder Mieke, eigenaar van 't Bosckerheuksken in Vragender.

Lees verder »

Bambi-dag in de Liemers

2 mei 2019

Na een succesvolle eerste Bambi-dag in Aalten, komt er een tweede editie, dit maal in de Liemers. Een dag vol workshops, activiteiten en gezelligheid.

Lees verder »

Start TINK trainingen

2 mei 2019

TINK training aangeboden door gastouderbureau Bambi voor gastouders. Aanmelden kan via: info@kinderopvangbambi.nl

Lees verder »

EHBO behaald

2 mei 2019

Gastouderbureau Bambi biedt gastouders kosteloos EHBO cursussen en herhalingscursussen aan. Ook in februari en maart werden er weer diploma's uitgereikt.

Lees verder »

Creatieve workshop in Duiven

19 mrt 2019

Speciaal voor onze gastouders in de Liemers organiseerden we een creatieve workshop. Met deze workshop wilden we te weten komen waarom creativiteit stimuleren zo belangrijk is.

Lees verder »

Terugblik op Bambi-dag en aftermovie

19 mrt 2019

We blikken nog even terug op de Bambi-dag. Een relatiedag voor alle gastouders, ouders, medewerkers en kinderen van Bambi.

Lees verder »

Uitnodiging vlaggensysteem

19 mrt 2019

Wij nodigen gastouders uit om deel te nemen aan de cursussen over de nieuwe meldcode en het bijbehorende vlaggensysteem. Lees meer...

Lees verder »

Gastouder Siny in the Spotlight

14 mrt 2019

Bambi zet gastouder Siny in de spotlights. Gastouders leveren geweldige opvang en om dit goede werk af en toe eens extra onder de aandacht te brengen hebben ouders de mogelijkheid hun gastouder in de spotlights te zetten. Lichtenvoorde – Op woensdag 27 februari heeft gastouderbureau Bambi samen met gastkinderen en ouders hun gastouder Siny Huiskamp "overvallen" om haar eens extra in het zonnetje te zetten.

Lees verder »

Gastouderopvang Net neemt veiligheidspop in ontvangst

1 mrt 2019

OWM Achterhoek Verzekeringen stelde een veiligheidspop beschikbaar aan Gastouderburerau Bambi. Na een verloting via social Media kwam gastouder Nanet Harbers als winnaar uit de bus.

Lees verder »