Nieuws

Workshopavond voor gastouders door Graafschap college

19 mrt 2019

Aan begeleiders van de studenten en andere geïnteresseerden, Op 2 april 2019 organiseren wij derdejaars studenten van het Graafschap College, een workshopavond. Tijdens deze avond kunt u diverse workshops volgen die in het teken staan van kinderen/jongeren.

Lees verder »

Creatieve workshop in Duiven

19 mrt 2019

Speciaal voor onze gastouders in de Liemers organiseerden we een creatieve workshop. Met deze workshop wilden we te weten komen waarom creativiteit stimuleren zo belangrijk is.

Lees verder »

Terugblik op Bambi-dag en aftermovie

19 mrt 2019

We blikken nog even terug op de Bambi-dag. Een relatiedag voor alle gastouders, ouders, medewerkers en kinderen van Bambi.

Lees verder »

Uitnodiging vlaggensysteem

19 mrt 2019

Wij nodigen gastouders uit om deel te nemen aan de cursussen over de nieuwe meldcode en het bijbehorende vlaggensysteem. Lees meer...

Lees verder »

Gastouder Siny in the Spotlight

14 mrt 2019

Bambi zet gastouder Siny in de spotlights. Gastouders leveren geweldige opvang en om dit goede werk af en toe eens extra onder de aandacht te brengen hebben ouders de mogelijkheid hun gastouder in de spotlights te zetten. Lichtenvoorde – Op woensdag 27 februari heeft gastouderbureau Bambi samen met gastkinderen en ouders hun gastouder Siny Huiskamp "overvallen" om haar eens extra in het zonnetje te zetten.

Lees verder »

Gastouderopvang Net neemt veiligheidspop in ontvangst

1 mrt 2019

OWM Achterhoek Verzekeringen stelde een veiligheidspop beschikbaar aan Gastouderburerau Bambi. Na een verloting via social Media kwam gastouder Nanet Harbers als winnaar uit de bus.

Lees verder »

Eerste Bambi-dag blijkt succes

25 feb 2019

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi waren uitgenodigd voor de eerste Bambi-dag op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten. Leren, plezier hebben en ontmoeten stonden centraal op deze feestelijke dag!

Lees verder »

Veiligheid matcht OWM Achterhoek en Gastouderbureau Bambi op beursvloer Aalten.

1 feb 2019

Tijdens de beursvloer van Aaltense Uitdaging was het een warm weerzien tussen Bob Doornweerd (OWM Achterhoek) en Bianca van den Berg (Gastouderbureau Bambi). Als oud-collega’s viel er uiteraard het nodige bij te praten en al snel bleek dat beide organisaties een gezamenlijk speerpunt hebben, namelijk veiligheid.

Lees verder »

Kom jij naar de eerste Bambi-dag op 9 februari?

21 jan 2019

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi zijn van harte welkom op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten.

Lees verder »

Gastouders gezocht

20 sep 2018

De laatste tijd hebben wij een toename naar de vraag naar gastouders die bij de kinderen thuis opvang wil bieden.

Lees verder »