Nieuws

vacature bemiddelingsmedewerker

8 jul 2019

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega. Ben jij onze nieuwe bemiddelingsmedewerker bij het gastouderbureau?

Lees verder »

Agenda gastouderbureau Bambi zomer 2019

8 jul 2019

Agenda Hieronder vind je een overzicht van aankomende evenementen. Voor een aantal van deze activiteiten wordt een uitnodiging verstuurd.

Lees verder »

Spelletjes voor kinderen met warm weer

25 jun 2019

Wat een weertje hè, het is warm! De hoogste tijd dus om lekker met water te spelen of andere rustige spelletjes te doen om het goed vol te houden. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van warm weer activiteiten voor buiten en binnen

Lees verder »

Kinderen vervoeren in de auto op de achterbank

25 jun 2019

We zitten vaak met kinderen in de auto. Ook als gastouder. Vaak voor korte ritjes, zoals naar school, soms ook voor wat langere uitstapjes. Maar vervoeren we onze kinderen eigenlijk wel op een veilige manier? Om antwoord te geven op die vraag, onderzocht Nationale Nederlanden het rijgedrag van Nederlandse ouders met kinderen in de auto.

Lees verder »

Bambi-dag Lichtenvoorde

25 jun 2019

Bambi-dag Lichtenvoorde Na Aalten en Duiven (op 9 november), organiseren we op 8 februari 2020 wederom een Bambi-dag, dit keer in Lichtenvoorde. Weten wat je kunt verwachten? 

Lees verder »

Meldcode kindermishandeling

25 jun 2019

Wat weet jij over de meldcode kindermishandeling? Test jouw kennis met deze korte test.

Lees verder »

Eikenprocessierups en kinderopvang

25 jun 2019

Je hebt ze ongetwijfeld al gezien en misschien ook al gevoeld... de eiken processierupsen zijn weer terug. Ze kunnen een vervelende jeuk veroorzaken met hun brandhaartjes.

Lees verder »

Column: een kopje koffie met...

25 jun 2019

Maak kennis met onze gastouders! Dit keer is het Marjolein die je graag wat meer verteld over haar opvang met een speciale 'Slimme Peuter Club'.

Lees verder »

Maatregelen voor verkoeling in de kinderopvang

25 jun 2019

Deze week wordt een hittegolf verwacht en ook deze week dragen onze gastouders weer zorg voor veel kinderen. We hebben een aantal maatregelen/tips opgesteld die ervoor kunnen zorgen om het voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken in de opvang bij de gastouder.

Lees verder »

Thema avond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij kinderen

2 mei 2019

In maart en april hebben de voorlichtingen plaatsgevonden over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij kinderen. De opkomst voor deze bijeenkomsten was groot.

Lees verder »