Nieuws

Terugblik Tink trainingen oktober/november 2019

28 nov 2019

In de afgelopen weken hebben een aantal van onze gastouders deelgenomen aan de TINK training. We blikken nog even terug op deze avonden.

Lees verder »

Bambi-dag Lichtenvoorde

28 nov 2019

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Lees verder »

Kinder EHBO cursus voor (gast)ouders

28 nov 2019

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig Kinder EHBO certificaat als ze starten met de opvang. Wist je dat ouders ook kunnen aansluiten bij deze cursussen?

Lees verder »

Aangepaste openingstijden rond feestdagen 2019

28 nov 2019

Rond de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.

Lees verder »

Gastouder kerstborrels

22 nov 2019

Graag nodigen we jullie uit voor onze gastouderkerstborrels!

Lees verder »

Bambi-dag Liemers 9 november geannuleerd

7 nov 2019

Update: Helaas gaat de Bambi-dag aanstaande zaterdag 9 november in Duiven NIET DOOR. Alle deelnemers hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen. We hopen jullie graag te zien op de volgende Bambi-dag in Lichtenvoorde op 8 februari 2020.

Lees verder »

Voorlichtingsavond gastouder en ondernemer worden

3 okt 2019

Steeds vaker krijgen wij van gastouders te horen dat zij graag als “ondernemer” aan de slag willen. Maar daar komt een hoop bij kijken; KvK, belastingen, contracten, website, huisstijl en logo etc.. Daarom organiseren wij in samenwerking met Fagon een voorlichtingsavond.

Lees verder »

Even voorstellen... nieuwe consulente Anke

30 sep 2019

Graag stellen we aan jullie voor onze nieuwe collega Anke. Zij start per 1 oktober als gastouderconsulente in de regio Aalten, Dinxperlo, Winterswijk en Varsseveld. Lees meer...

Lees verder »

Tink Trainingen voor gastouders bij Bambi

30 sep 2019

Bambi organiseert in oktober TINK trainingen voor haar gastouders. in de trainingen maak je kennis met zes interactievaardigheden en leer je hoe je deze kan toepassen. Lees meer...

Lees verder »

Column: een kopje koffie met....

27 sep 2019

In deze rubriek stellen gastouders zich voor en vertellen over hun werk als gastouder en hun opvang. Dit keer is het woord aan Emmy Magendans uit Zieuwent

Lees verder »